Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

2:36
Nästa

Avbryt
Försök igen

Romano: Philippe Coutinho klar för Vasco da Gama

Sillybloggen

Tidigare Liverpool- och Barcelona-stjärnan Philippe Coutinho, 32, var under den gångna säsongen utlånad från Aston Villa till Al-Duhail, samtidigt som han har kontrakt med Birmingham-klubben till sommaren 2026. Men uppgifter har gjort gällande att brassen är nära att lämna Aston Villa – samtidigt som han har ryktats till barndomsklubben Vasco da Gama.

Och nu ser saken ut att vara klar.

Transfergurun Fabrizio Romano skriver nämligen att Coutinho har nått en överenskommelse med Vasco da Gama om en återkomst till klubben.

Det enda som återstår uppges vara ett grönt ljus från Aston Villa – och Romano skriver att klubben är redo att bryta kontraktet.

Han har tidigare ryktats till amerikanska Inter Miami, där Lionel Messi huserar. Men nu ser det alltså ut att bli en återkomst till Vasco da Gama, klubben han lämnade 2008, för 32-åringen.

Philippe Coutinho är mest känd för sin tid i Liverpool och Barcelona. I Meseryside-klubben, där han spelade mellan åren 2013 och 2018 står brassen noterad för 201 framträdanden, 51 mål och 43 assist. Han gick sedan till Barcelona, innan han 2022 skrev på för Aston Villa. I Barça står han noterad för 106 framträdanden. 25 mål och 14 assist blev hans poängfacit.

Annons
Publicerad 2024-06-29 11:14

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto