Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

4:16
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Detalj återstår för Sambi Lokonga-utlåning

Sillybloggen

Under vintern 2023 köpte Arsenal loss Albert Sambi Lokonga från Anderlecht. Men affären har inte blivit som någon hade hoppats. 

Mittfältaren har fått begränsat med speltid under Mikel Artetas ledning och inför sommarens övergångsfönster har det rapporterats om att Sambi Lokonga är en av spelarna som kan vara på väg bort från London-klubben. 

Nu rapporterar Football London att Arsenal har nått en överenskommelse med Sevilla kring villkoren för en utlåning av Sambi Lokonga. Enligt uppgifterna är det ett ettårigt låneavtal där Arsenal samtidigt tjänar 3 miljoner euro, cirka 34 miljoner kronor, som sägs vara aktuellt. 

Det återstår dock ett hinder. Enligt uppgifterna har klubbarna ännu inte kommit kring köpoptionen i låneavtalet. Arsenal sägs vilja att det ska en obligatorisk köpoption, samtidigt som Sevilla vill ha mer flexibilitet. 

Annons

Sedan flytten till Arsenal har 24-årige Sambi Lokonga även varit utlånad till Crystal Palace och Luton i Premier League. 

Publicerad 2024-06-29 07:46

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto