Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

2:02
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Fiorentina och Roma har hört sig för om Almqvist

Sillybloggen

Pontus Almqvist har spenderat den senaste säsongen på lån från ryska Rostov till Lecce i Serie A. Där har svensken varit en injektion, men trots detta står det klart att det inte blir någon förlängning i klubben för Almqvists del.

Det har tidigare rapporterats om intresse från bland annat grekiska Paok och nu gör italienska uppgifter gällande att det även finns intresse från Serie A-håll.

Det är transfer-journalisten Gianluca Di Marzio som skriver att både Fiorentina och Roma har hört sig för om Almqvist. Enligt uppgifterna har det framför allt handlat om att klubbarna vill undersöka villkoren för en affär med Rostov och känslan sägs vara att Rostov kan vara villigt att sälja för en villig summa, alternativt låna ut svensken utan någon form av kompensation.

Almqvist lämnade Norrköping för Rostov under hösten 2020. Han har därefter varit utlånad till Utrecht, Pogon Szczecin och Lecce. Det nuvarande avtalet sträcker sig till sommaren 2025.

Annons
Publicerad 2024-06-29 12:59

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto