Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

1:49
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Hammarby värvar Eriksson

Sillybloggen

Hammarby är på mittbacksjakt efter försäljningarna av Nathaniel Adjei och Edvin Kurtulus, men nu verkar jakten ha nått ett slut.

Under de senaste veckorna har Hammarby ryktats vara nära en värvning av den tidigare Värnamo-backen Victor Eriksson. Nu rapporterar Expressen att 23-åringen blir klubbens första sommarvärvning.

Enligt uppgifterna landar Eriksson i Stockholm under lördagsförmiddagen för att skriva på sitt kontrakt. Därefter kommer han att presenteras som ny Hammarby-spelare. Vidare sägs Eriksson skriva på ett avtal som sträcker sig över flera säsonger.

Eriksson lämnade Värnamo under vintern. Han har sedan dess spelat för Minnesota United. Där har Eriksson dock haft det tufft med speltiden under våren. Under sin tid i Värnamo tränades han av den nuvarande Hammarby-tränaren Kim Hellberg.

Annons

Tidigare under lördagen har Hammarby hintat om att ett nyförvärv kommer att presenteras under dagen via sina officiella kanaler. Det råder dock osäkerhet om det är Eriksson som inlägget åsyftar. Tidigare har Hammarby bland annat kopplats samman med anfallaren Jardell Kanga.

Publicerad 2024-06-29 10:12

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto