Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

2:24
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Manchester United har tagit Gutierrez-kontakt

Sillybloggen

Övergångsfönster brukar innebära ihärdiga flyttrykten som kopplas till Manchester United – så är även fallet denna sommar.

Trots att fönstret inte har öppnat har en rad spelare uppgetts vara aktuella för en flytt till eller från Old Trafford och en av dessa är Girona-spelaren Miguel Gutierrez.

Vänsterbacken svarade för en succéartad säsong när Girona säkrade en historisk Champions League-plats och det har tidigare rapporterats om att Manchester United är en av klubbarna som följer honom.

Nu rapporterar spanska Relevo att den engelska storklubben har tagit en inledande kontakt för att sondera terrängen för en värvning. Enligt uppgifterna handlar det framför allt om att undersöka vilket pris som kommer att krävas för att köpa loss spanjoren.

Annons

Gutierrez nuvarande avtal innehåller en utköpsklausul på 35 miljoner euro, cirka 397 miljoner kronor. Enligt Relevo är det mest troligt att Girona kommer att kräva en summa i närheten av detta eftersom Gutierrez tidigare klubb, Real Madrid, har rätt till 50 procent av försäljningssumman.

Utöver Manchester United sägs även Bologna ha tagit kontakt för att undersöka möjligheterna till en värvning. Tidigare har det även rapporterats om intresse från Real Madrid och Manchester City.

Publicerad 2024-06-29 09:44

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto