Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Newcastle förhandlar om Elanga-värvning

Sillybloggen

Under sommaren 2023 lämnade Anthony Elanga Manchester United för spel i Nottingham Forest. När Premier League nu har gått på sommaruppehåll kan den svenske landslagsspelaren se tillbaka på en lyckad debutsäsong som innefattade fem fullträffar och nio assist på 36 ligamatcher.

När 22-åringen anslöt till sin nya klubb skrev han på ett avtal som sträcker sig till sommaren 2028, men nu gör uppgifter gällande att det finns intresse från annat Premier League-håll kring att locka över Elanga.

Det är Daily Mail som skriver att Newcastle visar intresse för att värva Elanga under sommarfönstret. Faktum är att klubben redan har börjat förhandla med Nottingham Forest kring en övergång. Hur Elanga själv ställer sig till intresset framgår dock inte av uppgifterna.

Vidare sägs det vara aktuellt med en bytesaffär där Newcastle är redo att erbjuda Elliot Anderson som en del av en affär.

Annons

Samtidigt uppger The Telegraph att samtalen mellan klubbarna har intensifierats under det senaste dygnet och att Newcastle är redo att inkludera Yankuba Minteh i en bytesaffär.

The Telegraph uppger även att Newcastle är under stor press att få till en affär innan den 30 juni för att hålla sig inom Premier Leagues ekonomiska regelverk, något som kan tala för en snabb affär.

Elanga slog igenom under sin tid i Manchester United och fick landslagsdebuterna i mars 2022. Därefter har det blivit 17 landskamper för yttern.

Publicerad 2024-06-29 12:02

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto