Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Romelu Lukaku är klar för Napoli

Sillybloggen

Transfersagan Romelu Lukaku svänger. Ännu en gång.

I dagarna rapporterade La Gazzetta dello Sport att han i princip var klar för AC Milan – bara timmar innan Belgiens sista gruppspelsmatch mot Ukraina. Tidningen skrev att parterna var överens – och endast ett grönt ljus från Chelsea saknades.

Men nu kommer nya uppgifter.

La Repubblica rapporterar nämligen att Chelsea nu har nått en överenskommelse – men inte med Milan. Utan Napoli. De skriver vidare att övergången är värd 30 miljoner euro, cirka 341 miljoner kronor.

Samtidigt hänger en potentiell övergång hur det blir med Napolis nuvarande storstjärnor Victor Osimhen, 25, och Chvitja Kvaratschelia, 23. Båda har nämligen ryktats bort från klubben den senaste tiden.

Annons

Lukaku uppges även vara av intresse för turkiska Fenerbahce, samt klubbar i Saudiarabien.

Förra säsongen gjorde Lukaku 21 mål och fyra assist på 47 framträdanden i Roma-tröjan, dit han var utlånad. Säsongen innan var han utlånad till Inter.

I EM hade anfallaren varit trefaldig målgörare – om det inte vore för VAR. Han har nämligen fått tre mål bortdömda efter VAR-granskningar.

Lukaku och Belgien spelar åttondelsfinal mot Frankrike i EM på måndag, den 1 juli, klockan 18.00.

Matchen sänds i TV4 och TV4 Play.



Publicerad 2024-06-29 15:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto