Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

2:13
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: ten Hag har ringt Zirkzee

Sillybloggen

Manchester United sägs vara på jakt efter en ny anfallare och ett av namnen som klubben har kopplats samman med är Bolognas succéspelare Joshua Zirkzee.

Nederländaren var en starkt bidragande orsak till att Bologna säkrade en Champions League-plats under den gångna säsongen och har ryktats till flera klubbar.

För några veckor sedan gjorde uppgifter gällande att Milan skulle utnyttja Zirkzees utköpsklausul. Därefter har det dock rapporterats om att övergången är lagd på is och nu verkar det som att Manchester United gör ett värvningsförsök.

Italienska Sky skriver att Manchester United vill knyta till sig Zirkzee och att 23-åringen ska vara högst upp på PL-jättens önskelista. Dessutom sägs tränaren Erik ten Hag ha ringt upp Zirkzee personligen för att sondera terrängen.

Annons

I Zirkzees nuvarande avtal finns en utköpsklausul på 40 miljoner euro, ungefär 450 miljoner. Under den föregående säsongen noterades han för elva fullträffar på 34 ligamatcher.

Publicerad 2024-06-29 11:52

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto