Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Athletic: Tottenham kan kapa Gray-övergång

Sillybloggen

Leeds United-mittfältaren Archie Gray, 18, väntas flytta i sommar.

Tidigare i veckan uppgav BBC att Leeds och Brentford har nått en muntlig överenskommelse om en övergångssumma på 40 miljoner pund, runt 536 miljoner kronor inklusive bonusar. Brentford hävdades även då jobba på att nå en överenskommelse med spelaren om ett kontrakt, men nu kommer nya uppgifter om att det kan bli en övergång till en annan klubb.

Enligt The Athletic jobbar Tottenham på att värva Gray – efter att Leeds ratat ett bud från Brentford. Samtal uppges pågå, och partnerna sägs förvänta sig att kunna komma överens.

Enligt The Athletic genomförde Gray medicinska tester hos Brentford i lördags, men lutar nu i stället åt att gå till Spurs. Uppgifterna gör även gällande att Leeds i slutändan nobbat ett bud från Brentford värt 35 miljoner pund, motsvarande 469 miljoner svenska kronor.

Annons

Tidigare har även Chelsea, Liverpool, Bayern München och Real Madrid kopplats ihop med Gray. Han har genom åren gjort ett mål och två assist på 52 framträdanden med Leeds.

Publicerad 2024-06-30 12:52

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto