Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Sky: Manchester United försöker kapa Bayerns Olise-affär

Sillybloggen

För drygt en vecka sedan uppgav The Athletic att Michael Olise, 22, hade bestämt sig för att gå till Bayern München. Alla parter väntades komma överens inom kort.

Men sedan dess har det varit tyst kring Crystal Palaces stjärnyttern. Fram tills nu.

Tyska Sky uppger på söndagen att affären inte är i fara – för tillfället. Bayern München påstås dock vilja slutföra övergången så fort som möjligt eftersom “många klubbar” försöker kapa transfern, inklusive Manchester United.

I nuläget har jätten från Old Trafford inte varit lyckosam i sina försök. Olise vill fortfarande gå till Bayern, där han erbjuds ett kontrakt till 2029.

Enligt Sky återstår små detaljer att lösa mellan Bayern och Crystal Palace innan saken är klappad och klar. Den obligatoriska läkarundersökningen är planerad att äga rum nästa vecka om allt går som planerat, skriver tv-kanalen. Prislappen väntas landa på mellan 50-60 miljoner pund (runt 660-800 miljoner kronor).

Annons

Det återstår att se ifall Bundesliga-jätten lyckas ro övergången i hamn. Chelsea, Newcastle och Manchester City är andra klubbar som ryktats visa intresse för 22-åringen.

Olise har starka papper att visa upp. Från sin ytterposition stod Olise för tio mål och sex assist på 19 matcher i Premier League förra säsongen.

Publicerad 2024-06-30 19:14

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto