Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Bayern förbereder nytt bud på Jonathan Tah

Sillybloggen

Transferryktena kring Bayer Leverkusens Jonathan Tah fortsätter. Han har under en period kopplats ihop med Bayern München, men någon officiell övergång har ännu inte presenterats.

Sky-journalisten Florian Plettenberg rapporterade i början av juni att Bayern München och Tah redan var överens, samtidigt som Fabrizio Romano har uppgett att storklubben “jobbar hårt” för att sno åt sig 28-åringen.

Det verkar vara något som sätter käppar i hjulen. Men snart kan övergången bli klar.

Samma Fabrizio Romano rapporterar nämligen att Bayern München kämpar vidare för en övergång. De förbereder ett nytt bud på mittbacken i detta nu, enligt journalisten.

Samtidigt skriver han att Tah är tydlig med att han vill ansluta till just Bayern München.

Den tyske mittbacken har spelat i Bayer Leverkusen sedan 2015. Han står noterad för 353 framträdanden, och var samtidigt en starkt bidragande faktor till att Bayer Leverkusen, mot alla odds, lyckades bärga hem Bundesliga-titeln förra säsongen.

Annons

Jonathan Tah spelar just nu EM med Tyskland. Han fick spela i 90 minuter mot både Skottland och Ungern. I gårdagens åttondelsfinal mot Danmark var han avstängd då han drog på sig två gula kort under gruppspelet.

Jonathan Tah och Tyskland spelar sin kvartsfinal i EM den 5 juli klockan 18.00 mot antingen Spanien eller Georgien.

Matchen sänds i TV4 och TV4 Play.

Publicerad 2024-06-30 16:21

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto