Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

3:31
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Chelsea kan dumpa Jackson - för att få in Isak

Sillybloggen

Alexander Isak, 24, rapporteras vara av intresse för Chelsea.

Tidigare i veckan uppgav den engelska tidningen Daily Mail att Chelsea och Newcastle har fört samtal om Isak, och i lördags rapporterade Sky Sports att klubbarna har haft en ny kontakt, där London-klubben uppges framfört sin vilja att få till en övergång.

Nu uppger i sin tur den engelska tidningen The Sun att Chelsea har lyft fram att klubben är öppen för att inkludera forwarden Nicolas Jackson, 23, i en affär med Newcastle gällande Isak.

Newcastle uppges samtidigt kräva över 100 miljoner pund (1,34 miljarder kronor) för att ens överväga att sälja Isak. “The Magpies” behöver i grunden sälja någon spelare för att hålla sig inom ramarna för ligans ekonomiska regelverk, men sägs inte vilja sälja någon av lagets absolut bästa spelare, som exempelvis Isak.

Annons

Transfer-specialisten Fabrizio Romano har i sin tur publicerat motstridiga uppgifter om att Chelsea inte jobbar på Isak, då svensken bedöms vara för dyr.

Isak stod förra säsongen för 25 mål och två assist på 40 framträdanden. Han anslöt från Real Sociedad under sommaren 2022, och har kontrakt till sommaren 2028.

Jackson har i sin tur kontrakt med Chelsea till 2031, och stod förra säsongen för 17 mål och sex assist på 44 framträdanden. Han anslöt från Villarreal inför förra säsongen.

Publicerad 2024-06-30 08:25

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto