Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Man Utd redo att inkludera Højlund i bytesaffär

Sillybloggen

Manchester United sägs vara på anfallsjakt och ett av namnen som klubben har kopplats samman med är Napolis Victor Osimhen. Tidigare i år bekräftade Napoli-presidenten Aurelio De Laurentiis att nigerianen väntas säljas under sommaren och nu gör uppgifter gällande att Man United är redo med ett bud.

Det är italienska La Repubblica som skriver att den engelska jätten är redo för en bytesaffär som inkluderar Rasmus Højlund och pengar för att få loss Osimhen från Napoli.

Men det finns ett stort problem för Manchester Uniteds del. Enligt uppgifterna ska nämligen den nytillträdde Napoli-tränaren Antonio Conte föredra Romelu Lukaku i anfallet inför den kommande säsongen. I dagarna gjorde uppgifter från just La Repubblica gällande att belgaren är klar för en flytt till Neapel, något som försvårar en bytesaffär.

Napoli sägs begära 100 miljoner euro, motsvarande 1,14 miljarder kronor, för att sälja Osimhen. Men i dagsläget är det ingen klubb som har varit i närheten av att möta prislappen.

Annons

Højlund anslöt till Manchester United från Atalanta så sent som förra sommaren. Då uppgavs prislappen landa på nästan 870 miljoner kronor och han skrev på ett avtal som sträcker sig till 2028.

Publicerad 2024-07-01 16:43

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto