Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Så mycket får Hammarby betala för Eriksson

Sillybloggen

Hammarby har sålt Nathaniel Adjei och Edvin Kurtulus under sommarfönstret. I lördags stod det också klart att klubben har hittat en ersättare i form av Victor Eriksson, som ansluter från Minnesota United.

Eriksson flyttade till MLS-klubben så sent som i januari och hade ett kontrakt som sträckte sig till den 31 december 2026, med ytterligare ett optionsår. Men trots detta gör uppgifter nu gällande att det blev en billig affär för Hammarbys del.

Det är Aftonbladet som skriver att klubben inte betalar någon övergångssumma för att få loss mittbacken. Däremot sägs det finnas en uppgörelse mellan klubbarna som innebär att Minnesota har rätt till mellan 10-15 procent vid en framtida försäljning. Dessutom är Bajen tvingat att betala 250 000 kronor om Eriksson spelar 30 matcher i klubben.

Anledningen till att övergången blev en billig affär sägs vidare vara att Minnesota United nu frigör löneutrymme och en plats för en utländsk spelare i truppen.

Annons
Publicerad 2024-07-02 13:23

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto