Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Branthwaite "frustrerad" - vill till Manchester United

Sillybloggen

Manchester Uniteds mittbacksjakt börjar ta form.

Enligt De Telegraaf har Matthijs de Ligt, 24, gett grönt ljus för en flytt från Bayern München till jätten på Old Trafford. Klubbarna väntas börja förhandla om en prislapp för nederländaren inom kort.

Men värvningsarbetet är inte klart där.

Raphaël Varane har nämligen lämnat Manchester United och Daily Mail uppger att Victor Nilsson Lindelöfs framtid i klubben är “osäker”. Skulle den svenske landslagsbacken – som kopplats ihop med Fenerbahçe – säljas i sommar lär ytterligare en mittback värvas.

Och då är Jarrad Branthwaite, 22, toppmålet.

Daily Mail uppger att Manchester Uniteds ledning vill para ihop de Ligt med Branthwaite. Jätten erbjöd nyligen 38 miljoner pund (510 miljoner kronor) plus 5 miljoner pund (67 miljoner kronor) till Everton för mittbacken, ett bud som avvisades.

Annons

Everton kräver nämligen 70 miljoner pund (940 miljoner kronor) för att sälja, men så högt kommer inte de rödklädda Manchester-laget att sträcka sig. Enligt samma tidning överväger man dock ett nytt, förbättrat bud inom kort. Det är särskilt troligt att ske om Nilsson Lindelöf säljs.

Vidare skriver Daily Mail att Branthwaite själv börjar “allt mer frustrerad” över bristen på rörelse i förhandlingarna mellan Everton och Manchester United. Han vill nämligen fortsätta karriären på Old Trafford.

Nilsson Lindelöfs kontrakt går ut nästa sommar.

Publicerad 2024-07-03 07:50

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto