Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

1:20
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Nilsson överens med Brügge

Sillybloggen

Sveriges landslagsforward Gustaf Nilsson, till vardags i belgiska Union Saint-Gilloise, imponerade under den gångna säsongen med 17 mål och sju assist på 49 framträdanden, samtidigt som laget blev tvåa, endast en poäng bakom Club Brügge, som blev belgisk ligamästare i Belgien.

Nu uppger transfer-journalisten Sacha Tavolieri att just Club Brügge jobbar på att värva Nilsson i sommar, och att parterna redan har kommit överens om de personliga villkoren. Samtidigt uppges Union Saint-Gilloise kräva sex miljoner euro, motsvarande 68 miljoner kronor vid en försäljning, och Brügge sägs tro på en lösning.

Het Nieuwsblad uppger att Club Brügge lagt ett bud värt 4,5 miljoner euro (runt 51 miljoner kronor) som Union SG nobbat.

Kontraktet som rapporteras ligga på bordet är över tre år med en option om förlängning med ytterligare ett år. I dagsläget sitter Nilsson på ett avtal till sommaren 2025.

Annons

Nilsson kom till sin Union SG från tyska Wehen Wiesbaden under sommaren 2022, och har sedan dess gjort 27 mål och sju assist på 93 framträdanden.

Publicerad 2024-07-03 22:40

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto