Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

2:15
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Lazio och Marseille har budat på Greenwood

Sillybloggen

Manchester United har placerat Mason Greenwood, 22, på övergångsmarknaden. Nu pågår en dragkamp om honom.

Sky Sport Italia uppger att Lazio i dagarna har fått ett bud värt 20 miljoner euro (runt 225 miljoner kronor) på ytterforwarden avvisat. Fjolårets Serie A-sjua är redo att höja sitt erbjudande till 25 miljoner euro (drygt 280 miljoner kronor) i pengar plus en hög vidareförsäljningsklausul, på mellan 40-50 procent.

Frågan är om det räcker.

För enligt samma tv-kanal får Lazio konkurrens av Marseille. Uppgifterna gör gällande att Ligue 1-klubben har presenterat ett bättre erbjudande till Manchester United än Lazios nämnda 225-miljonersbud. Hur mycket bättre framgår dock inte.

Marseille påstås ha “stor tro” på att kunna ro en värvning av Greenwood i hamn.

Annons

Jätten på Old Trafford krävde inledningsvis 50 miljoner euro (drygt 565 miljoner kronor) för att sälja 22-åringen. Men med tiden har prislappen drastiskt sjunkit.

Greenwood var utlånad till Getafe förra säsongen. Han är stoppad från spel i Manchester United efter att ha stått anklagat för försök till våldtäkt och våld i nära relationer, anklagelser som drogs tillbaka i början av 2023.

Publicerad 2024-07-04 08:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto