Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Calafiori överens med Arsenal - trycker på för flytt

Sillybloggen
Bologna - Parma
Bologna
Parma
STREAMA IMORGON

Italiens EM blev ingen lyckad historia. Efter ett svagt gruppspel blev det till sist respass i åttondelsfinalen, där Luciano Spallettis lag var utan chans mot Schweiz.

Men det har funnits en ljusglimt i det italienska laget och det är mittbacken Riccardo Calafiori.

Bologna-spelaren startade i lagets samtliga gruppspelsmatcher och imponerade under långa stunder. Detta har också medfört intresse från klubbar som Chelsea och Arsenal och tidigare i veckan uppgav transferjournalisten Nicolo Schira att Arsenal var nära en affär.

Nu kommer en annan transfer-specialist, Fabrizio Romano, med uppgifter som gör gällande att Calafiori och Arsenal har kommit överens om de personliga villkoren kring ett femårsavtal. Vidare sägs just Arsenal vara det alternativ som tilltalar Calafiori, som vill få till en flytt.

Annons

Romano är tydlig med att Calafiori trycker på för en flytt, men ännu har inte Bologna och Arsenal nått någon överenskommelse kring en prislapp. Det rapporteras om att Bologna begär i närheten av 50 miljoner euro, cirka 590 miljoner kronor, och att förhandlingarna fortskrider under de kommande dagarna.

Vidare är det värt att notera att Calafioris tidigare klubb, Basel, har rätt en vidareförsäljningsklausul på en affär som överskrider 4,5 miljoner euro.

Publicerad 2024-07-06 16:35

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS