Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Manchester United har inlett Ugarte-förhandlingar

Sillybloggen

Förra veckan uppgav Sky Sports att Manchester United och PSG hade varit i kontakt gällande en potentiell övergång av Manuel Ugarte, 23.

Nu lägger jätten från Old Trafford i nästa växel.

Fussball News uppger att Manchester United aktivt har börjat arbeta för att ro ett köp av mittfältaren i hamn. PSG kräver 60 miljoner euro (drygt 682 miljoner kronor) för att sälja Ugarte, medan engelsmännen anser att en prislapp på runt 42 miljoner euro (cirka 478 miljoner kronor) är realistiskt.

Förhandlingar pågår. Enligt uppgifterna väntas klubbarna mötas någonstans i mitten, och känslan är “optimistisk” kring att lyckas. Sedan tidigare har uruguayanen gett “grönt ljus” för en flytt de röda delarna av Manchester.

Om förhandlingarna fortskrider på ett smidigt manér kan PSG-mittfältaren bli det tredje nyförvärvet Manchester United landar inom kort. Jätten uppges ju som bekant också vara nära att värva Matthijs de Ligt från Bayern München och Joshua Zirkzee från Bologna.

Annons

Ugarte anslöt till PSG från Sporting förra sommaren. Han har kontrakt till 2028.

Publicerad 2024-07-08 16:03

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto