Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Officiellt: Halmstad lånar in Boman från Elfsborg

Sillybloggen
Kalmar FF - AIK
Kalmar FF
AIK
STREAMA IDAG 14:45
IF Brommapojkarna - Mjällby AIF
IF Brommapojkarna
Mjällby AIF
STREAMA IDAG 17:15
IF Elfsborg - Hammarby IF
IF Elfsborg
Hammarby IF
STREAMA IMORGON
GAIS - Djurgårdens IF
GAIS
Djurgårdens IF
STREAMA IMORGON
IFK Värnamo - Västerås SK
IFK Värnamo
Västerås SK
STREAMA IMORGON
IFK Göteborg - Halmstads BK
IFK Göteborg
Halmstads BK
STREAMA PÅ MÅNDAG
Halmstads BK - Kalmar FF
Halmstads BK
Kalmar FF
STREAMA PÅ TORSDAG

André Boman har fått sparsamt med speltid även under vårsäsongen. Högerbacken har allt som oftast fått finna sig i att agera andraval bakom Johan Larsson. Detta har också gjort att spekulationer om en utlåning har florerat.

Det har tidigare rapporterats om att Boman kommer att lämna Elfsborg och att Halmstad är ett av alternativen. Nu står det också klart att det blir en utlåning till just Halmstad.

Under tisdagsförmiddagen meddelade nämligen klubbarna att man har kommit överens om ett låneavtal som gör att Boman kommer att spendera återstoden av den allsvenska säsongen i Halland.

– Det känns spännande och jag är redo för utmaningen. Nu hoppas jag på att öka mina chanser till mer allsvensk speltid i Halmstad, vilket är det jag behöver för att fortsätta utvecklas som spelare, säger Boman på Elfsborgs hemsida.

Boman kom till Elfsborg från Varberg inför säsongen 2023. Han har under säsongen gjort fyra allsvenska framträdanden, där tre har kommit från start. Även Elfsborgs klubbchef, Stefan Andreasson är inne på att Boman är i behov av speltid.

Annons

– André behöver speltid för att utvecklas vidare och då ser vi lånet till Halmstad som en bra lösning för alla parter. Nu önskar vi en underbar och professionell person all lycka till under återstoden av 2024, säger Andreasson.

Publicerad 2024-07-09 09:58

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS