Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Manchester United försöker kapa Yoro-affär

Sillybloggen

Leny Yoro är hett villebråd på transfermarknaden. Mittbacken har kopplats samman med en rad storklubbar under sommaren och under måndagen uppgav spanska Marca att fransmannen kommer allt närmare en flytt till Real Madrid.

Men ännu är inget klart och nu gör uppgifter från fransk media gällande att Manchester United gör ett försök att locka till sig 18-åringen innan Real Madrid hinner slutföra värvningen.

Det är France Football-journalisten Nabil Djellit som uppger att Lille har accepterat ett bud på 50 miljoner euro, cirka 570 miljoner kronor, plus bonusar, från Manchester United. Detta sägs vara en betydligt högre summa än den som Real Madrid har erbjudit.

Det har tidigare rapporterats om att ”Los Blancos” hoppas lyckas lösa en affär på runt 40 miljoner euro (knappt 460 miljoner kronor).

Yoro själv sägs föredra en flytt till den spanska huvudstaden, men enligt uppgifterna från Djellit pressar Manchester United på för att övertyga honom.

Annons

Senare under tisdagseftermiddagen rapporterade även transferjournalisten Fabrizio Romano om att man inom Real Madrid är fortsatt övertygade om att man ska ro affären i hamn. Antingen genom att få ett lägre bud accepterat av Lille nu, eller vänta till nästa sommar då man kan knyta till sig Yoro på en free transfer.

Det sistnämnda hänger dock på att spelaren inte hoppar på Manchester Uniteds erbjudande.

Publicerad 2024-07-09 14:40

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto