Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

1:39
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Marcus Rohdén går till AEK Larnaca

Sillybloggen

Marcus Rohdén, som har ett förflutet i Elfsborg, rapporterades för en månad sedan vara på väg bort från Fatih Karagümrük. Detta fick just Elfsborg att haja till.

– Jag har pratat med honom för fyra veckor sedan. Då var han på en härlig semester. Sedan dess har vi inte pratat. Marcus är en duktig fotbollsspelare, men det är ingen pågående dialog över huvud taget, sa nye Hiljemark till Fotbollskanalen i förra veckan.

Tror du att det kan bli aktuellt innan fönstret stänger?
– Ja, men det beror på vad Marcus vill. Vill han vara kvar i Turkiet, vill han hitta på något nytt, är han sugen på att komma hem och prestera, är han hungrig nog? Sen handlar det givetvis om hur vår trupp och ekonomi ser ut. Klaffar allt det rätt, så absolut, men klaffar det inte rätt kommer det säkert inte bli någonting, fortsatte Hiljemark.

Annons

Men det ser inte ut att bli en återkomst till Borås.

Aftonbladet rapporterar nämligen att Marcus Rohdén är klar för en flytt till Cypern. Han är, enligt tidningen, överens med AEK Larnaca och väntas åka till Cypern inom kort för läkarundersökning och kontraktsskrivning.

De kan bli ytterligare en svensk i den cypriotiska ligan, alltså.

Sedan tidigare spelar Alexander Kacaniklic, Muamer Tankovic och Leo Bengtsson i klubbar på Cypern. Dessutom kritade nyligen Filip Helander på för Omonia Nicosia.

Mittfältaren står noterad för 167 framträdanden för Elfsborg. 34 baljor och 16 framspelningar är hans poängfacit i Boråsklubben.

Han kan även stoltsera med 19 A-landskamper och två mål i den blågula tröjan.

Publicerad 2024-07-09 21:59

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto