Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Manchester City har fått bud på Ederson

Sillybloggen

Ederson, 30, är aktuell för en flytt till Saudiarabien och journalisten César Luis Merlo uppgav nyligen att Al-Nassr erbjudit Manchester City-keeper ett tvåårskontrakt värt 660 miljoner euro, motsvarande 680 miljoner svenska kronor. Brassen ska ha gett klartecken för att han är redo att acceptera det hisnande budet.

Saker och ting verkar också ha blivit konkreta mellan klubbarna.

Enligt HITC har en klubb i saudiska högstaligan (SPL), troligtvis Al-Nassr, skickat ett bud till Manchester City. Det ligger på 25 miljoner pund, nästan 290 miljoner kronor.

Det är mindre än vad Manchester City begär. Den regerande Premier League-mästaren uppges vilja ha 30 miljoner pund, ungefär 345 miljoner kronor. Samtidigt kommer inte Manchester City sätta sig på tvären om Ederson vill flytta till Persiska viken, enligt HITC.

Ederson kom till City från Benfica år 2017 och sitter på ett kontrakt till 2026. Han har genom åren gjort 332 matcher för de ljusblå samt att han varit med och vunnit Premier League sex gånger och Champions League vid ett tillfälle.

Annons
Publicerad 2024-07-14 11:08

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto