Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Romano: Fridriksson går till Fortuna Düsseldorf

Sillybloggen

I januari 2021 värvade Häcken in Valgeir Fridriksson från isländska Valur. Högerbacken har därefter varit en viktig kugge när klubben har skördat stora framgångar genom att bland annat vinna SM-guld.

Men nu kan Fredrikssons tid i BK Häcken kan vara på väg mot sitt slut.

Transfer-specialisten Fabrizio Romano skriver nämligen att han kommer ansluta till den tyska klubben Fortuna Düsseldorf i januari 2025 – då hans kontrakt med Häcken går ut den 31 december 2024. Romano uppger att ett så kallat “pre-contract” redan är påskrivet.

Vidare skriver Romano att Fortuna Düsseldorf, som är hemmahörande i 2. Bundesliga. och Häcken förhandlar om en övergångssumma så att islänningen kan ansluta redan under sommarens transferfönster, alltså innan kontraktet med Göteborgsklubben tar slut.

Försvararen står totalt noterad för 82 framträdanden i BK Häcken. Den nuvarande säsongen har emellertid kantats av skadebekymmer – och han har endast kunnat spela sex allsvenska matcher med BK Häcken.

Annons

I början av månaden kopplades han även ihop med Cardiff.

Häcken ligger fyra i allsvenskan.

Publicerad 2024-07-15 14:29

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto