Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Liverpool i förhandlingar om Marc Guehi

Sillybloggen

Englands landslagsback Marc Guehi, 24, är fortsatt kvar i Crystal Palace med ett avtal till 2026. Han har tidigare kopplats till storklubbar som Arsenal, Chelsea, Tottenham och Real Madrid till följd av hans framfart i Premier League och det engelska landslaget.

Nu kommer transfer-specialisten Fabrizio Romano med nya uppgifter.

Han skriver att Liverpool nu har inlett förhandlingar med Crystal Palace om att värva mittbacken. Crystal Palace uppges kräva 65 miljoner pund, nästan 900 miljoner kronor, för 24-åringen.

Virgil van Dijks framtid i Merseyside-klubben är alltjämt oviss, så Liverpool rapporteras nu leta efter en ersättare. Nederländarens kontrakt sträcker sig till sommaren 2025, och han har nyligen uttryckt att han behöver fundera över sin framtid.

Guehi kom till Palace från Chelsea under sommaren 2021, och har sedan dess gjort 111 matcher. Han blev bara noterad för två framträdanden med Chelseas A-lag. I sommarens EM-slutspel spelade han samtliga minuter för England förutom i matchen mot Schweiz, då han var avstängd.

Annons
Publicerad 2024-07-15 09:50

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto