Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Adam Ståhl nära Djurgården

Sillybloggen

Adam Ståhl, 29, anslöt till Mjällby AIF 2022 och har sedan dess imponerat stort i allsvenskan. Han är alltjämt en startspelare i Blekinge-klubben, och spelar på flera olika positioner.

Något som verkar ha gett ett eko i allsvenskan.

Aftonbladet skriver nämligen att Djurgården, som ligger två poäng över Mjällby i allsvenskan, är på jakt efter Ståhl. Vidare skriver tidningen att parterna förhandlar om ett kontrakt som i så fall börjar gälla i januari 2025, när Ståhls kontrakt med Mjällby löper ut.

Alternativt kan han även köpas loss i sommar så Mjällby får en övergångssumma för 29-åringen.

Djurgården är, enligt uppgifterna, väldigt måna om en värvning. Men ännu är parterna inte överens.

Enligt Hasse Larsson, sportchef i Mjällby, är en sommarvärvning inte aktuell.

– Det blir inte någon sommarvärvning, det tror jag inte. Vi har inte heller fått några förfrågningar från Djurgården, säger Hasse Larsson till Fotbollskanalen.

Annons

– Och vi vill självklart förlänga med Adam. Vi har jobbat med det ett tag, och han trivs jättebra här. Det säger han i alla fall. Vi hoppas han blir kvar.

Larsson avslutar:

– Han är nog avskräckt från både Carlos (Gracia) och Jacob Bergström, det gick inte så bra för dem i Djurgården. Men om något bra skulle komma från utlandet hade det blivit intressant för både oss och Adam, avslutar Larsson.

Denna säsongen står Ståhl noterad för ett mål och tre assist på 13 allsvenska framträdanden. Totalt har han gjort 80 framträdanden i den gulsvarta tröjan.

Publicerad 2024-07-16 09:43

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto