Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

4:43
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Cole Palmer försökte "värva" Watkins till Chelsea under EM

Sillybloggen

Det har inte varit någon större hemlighet att Chelsea vill förbättra sin anfallsuppsättning den här sommaren. London-klubben har kopplats ihop med flera namn, bland andra Alexander Isak och Victor Osimhen, den senaste månaden och det vore ingen större skräll om “The Blues” har presenterat en förstärkning innan Premier League drar igång.

Nu kommer Football Insider med uppgifter om att Chelsea-spelaren Cole Palmer har försökt övertyga Ollie Watkins under sommarens EM att skriva på för Chelsea. Sajten skriver vidare att duon knöt en nära vänskap under mästerskapet och att Palmer är en “nyckelaktör” för att locka Watkins till London.

Ollie Watkins stod för 19 ligamål den förra säsongen vilket anfallaren belönades med en plats i Englands EM-trupp. Där blev det skralt med speltid men anfallaren blev avgörande när han stod för ett sent segermål i Englands semifinalvinst mot Nederländerna.

Annons
Publicerad 2024-07-17 08:58

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto