Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

1:45
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Coulibaly på väg bort från AIK

Sillybloggen

I vintras lånade AIK in mittfältaren Ismaila Coulibaly, 23, från Sheffield United. Avtalet är skrivet till den 31 juli.

Thomas Berntsen, sportchef i AIK, har medgett att det förmodligen kommer att bli snårigt att behålla mittfältaren längre än så.

– Det är ett svårt fall. Vi känner varandra bra och var tillsammans i Sarpsborg. Vi har glimtvis sett hans nivå här. Om Sheffield United ska casha in nu så blir han för dyr för oss. Om han fortfarande ska lånas ut så kan det hända att han är en spelare som vi vill ska vara här. Men priset på honom är alldeles för högt. Det är ganska bra klubbar från Belgien som är ute efter honom och då blir det svårt för oss, sa han till Fotbollskanalen för ungefär två veckor sedan.  

Annons

Belgiska klubbar, ja. Enligt Gazet van Antwerpen har Beerschot, som Coulibaly tidigare spelat för, inlett förhandlingar med Sheffield United om Coulibaly. Det är oklart om parterna diskuterar ett lån eller en permanent affär.  Tidningen uppger även att spelaren själv är sugen på att återvända till Beerschot.   

Coulibaly står noterad för två mål på tio allsvenska matcher för ”Gnaget”.  Efter omstarten av allsvenskan har han varit bänkad mot både Kalmar FF (2-1-förlust) och Halmstads BK (2-1-seger).

Publicerad 2024-07-17 17:38

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto