Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

2:33
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Barcelona trappar upp jakten på Olmo och Williams

Sillybloggen

EM är över och Spanien är mästare. Dani Olmo, 26, och Nico Williams, 22, glänste i offensiven.

Den sistnämnde har ryktats lämna Athletic Bilbao för Barcelona, medan Olmo länge ryktats bort från Red Bull Leipzig.

Nu kommer Mundo Deportivo med nya uppgifter som rör duon. Barcelona sägs nämligen lägga i en högre växel för att få loss båda.

Sportchef Deco ska ha träffat Olmos agent Juanma Lopez i tisdags, med målet att aktivera utköpsklausulen på 60 miljoner euro. Den slutar gälla på lördag.

Olmo, som har kontrakt med Leipzig till sommaren 2027, ska själv vara sugen på att återvända till Barcelona. Han lämnade för Dinamo Zagreb som 16-åring.

Mundo Deportivo skriver att de närmsta timmarna blir avgörande, mycket eftersom klausulen alltså slutar gälla på lördag. Även Bayern München och Manchester City är intresserade.

Annons

Samtidigt ska Deco i går ha träffat Felix Tainta, som representerar bröderna Nico och Iñaki Williams. Över en lunch i Zaragoza ska de ha diskuterat en Nico Williams-affär.

Yttern, som fyllde 22 i fredags, har också tre år kvar på kontraktet. Enligt tidningen har han en utköpsklausul på 58 miljoner euro, som Barcelona kan aktivera.

Publicerad 2024-07-18 08:47

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto