Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

4:28
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Liverpool sätter prislapp på van Dijk

Sillybloggen

Virgil van Dijk, 33, har varit en av världens bästa mittbackar sedan ankomsten till Liverpool från Southampton i januari 2018.

Nederländaren är lagkapten och har kontrakt till nästa sommar. Nu sägs det kunna bli en flytt från Premier League den här sommaren.

TeamTalk rapporterar att saudiska klubbar är ute efter hans tjänster. PIF-fonden, som förvaltas av den saudiska staten, ska ha träffat spelarens entourage.

Inget beslut fattades, men van Dijk ska ha gett saudierna grönt ljus att inleda diskussioner med Liverpool då han är öppen för en flytt.

PIF-fonden gjorde detta och lämnade en förfrågan. Liverpool meddelade då att prislappen ligger på omkring 46 miljoner pund, motsvarande ungefär 635 miljoner kronor.

Saudierna ska då ha meddelat att summan är för hög och bad om ett par dagar att fundera. De är redo att dra sig ur om Liverpool inte sänker prislappen.

Annons

Ett annat alternativ uppges vara att vänta till januari, när det bara är ett halvår kvar på mittbackens avtal med Liverpool.

Van Dijk stod för 36 ligamatcher förra säsongen. Han noterades för två mål och två assist.

Publicerad 2024-07-21 08:44

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto