Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

1:14
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Hammarby har siktat in sig på Babatunde Akomolede

Sillybloggen

Babatunde Akomolede, 17, blev viral i semifinalen i Gothia cup efter att ha kastat ett oerhört långt inkast för sitt Sporting Lagos.

– Jag är flexibel och jag tränar mycket med däck, små hjul till skottkärror, sa vänsterbacken till Fotbollskanalen då.

Nigerianerna vann matchen med 5-4. I finalen mot FC Tokyo – seger med 4-0 – slog Akomolede till med ett kanonträff och utsågs därefter till turneringens bäste spelare.

– Wow, jag vet inte vad jag ska säga. Jag är bara exalterad. Jag vill tacka Gud för denna fantastiska möjlighet. Jag tackar honom för att han väglett mig i det här enastående jobbet, sa han i Fotbollskanalens slutstudio efter guldet.

Nu rapporterar nigerianska Soccernet att Hammarby, men även norska Tromsö, har ställt in siktet på Akomolede. Man hoppas signera ett avtal med honom så fort han fyller 18.

Annons

Uppgifterna gör gällande att i stället för att åka hem till Nigeria för att spela en annan turnering, Value Jet Cup, har Akomolede stannat i Sverige för att föra diskussioner om en övergång.

Publicerad 2024-07-22 22:53

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto