Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Vändningen: Sancho nästan överens med PSG

Sillybloggen

Jadon Sancho, 24, är åter i Manchester United efter utlåningen till Borussia Dortmund, som blev lyckad. Men rykten kring Sanchos eventuella avsked har inte saknats.

Nyligen berättade dock Erik ten Hag att yttern ser ut att stanna i “Red Devils”.

– Vi har pratat. Alla kan göra misstag. Vi har dragit ett streck och gått vidare. Den här klubben behöver bra spelare och en sak är säker: Jadon är en väldigt bra spelare. Jag hoppas att det kommer att klicka och bidra till framgångar, sa han till AD för en tid sedan.

Nu kommer nya uppgifter.

Foot Mercato skriver nämligen att PSG har identifierat Sancho som en ersättare till Kylian Mbappé, som nyligen lämnade för Real Madrid. Man skriver vidare att PSG har presenterat ett kontraktsförslag – samtidigt som parterna nästan är överens.

Annons

Sancho uppges dessutom vara sugen på att ansluta till den franska storklubben. Hans kontrakt med Manchester United sträcker sig till sommaren 2026 med option på ytterligare ett år.

Han har totalt sett gjort tolv mål och sex assist på 82 framträdanden med United. Förra säsongen stod han för tre matcher med United, samt tre mål och tre assist på 21 matcher med Dortmund.

Publicerad 2024-07-22 09:55

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto