Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

4:43
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Arsenal erbjuder Nketiah i affär om Marc Guehi

Sillybloggen

Marc Guehi var given bredvid John Stones i det engelska landslaget under sommaren EM-slutspel i Tyskland. Mittbackens prestationer i mästerskapet, och den fina säsongen i Crystal Palace förra spelåret, har fått flera storklubbar att få upp ögonen för 24-åringen.

Manchester United, Liverpool, Tottenham, Real Madrid och Arsenal är några klubbar som kopplats samman med mittbacken, och nu kommer nya uppgifter om att de sistnämnda intensifierar jakten om Guehis underskrift. Det är Daily Star som kommer med rapporter att Arsenal är redo att erbjuda Eddie Nketiah som en del i affären med Crystal Palace för att försöka sänka prislappen på 70 miljoner pund, runt 950 miljoner svenska kronor.

Crystal Palace har tidigare rapporterats vilja behålla Marc Guehi kommande säsong men mittbackens kontrakt med London-klubben löper ut sommaren 2026 och spelaren sägs inte vilja förlänga avtalet.

Annons
Publicerad 2024-07-24 07:22

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto