Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Inter och Man Utd kan ingå i bytesaffär

Sillybloggen

Aaron Wan Bissaka anslöt till Manchester United i en dyr affär sommaren 2019 men har de senaste säsongerna inte riktigt kommit upp i nivå. Nu kan det vara färdigspelat för Wan Bissaka i det röda Manchester då klubben är öppna att sälja försvararen.

Högerbacken har ett år kvar på sitt kontrakt med “Red Devils” – och han har tidigare kopplats ihop med Premier League-konkurrenten West Ham.

Nu kommer trovärdiga The Athletic med nya uppgifter.

Tidningen skriver att engelsmannen tackat nej till klubben – samtidigt som Wan-Bissaka föredrar en flytt till Italien.

Till inter, närmare bestämt.

The Athletic skriver vidare att mellanhänder har föreslagit en bytesaffär mellan den italienska bjässen och Manchester United.

En sådan bytesaffär skulle innebära att Manchester United knyter åt sig den nederländske landslagsspelaren Denzel Dumfries, 28. Dumfries har medgett att han lockas av Premier League – men samtidigt har Inter berättat att man förhandlar om ett nytt kontrakt med 28-åringen.

Annons

Aaron Wan Bissaka står totalt noterad för 190 matcher i den röda Manchester United-tröjan. Han har tidigare huserat i Crystal Palace.

Denzel Dumfries, å sin sida, har spelat 132 matcher med Inter. Under sommarens EM-slutspel var han en viktig kugge i det nederländska landslaget som tog sig till semifinal.

Publicerad 2024-07-25 23:08

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto