Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Paz på väg bort från Real Madrid - vill till Leganes

Sillybloggen
Real Betis - Leganés
Real Betis
Leganés
STREAMA PÅ FREDAG

Real Madrid summerade säsongen genom att vinna både La Liga och Champions League. Att konkurrensen är mördande i den spanska huvudstaden råder det således inget tvivel om.

Detta får dock konsekvenser för klubbens egenfostrade talanger och tidigare under sommaren har Rafa Marin, Peter Federico och Alex Jimenez lämnat klubben för nya klubbadresser och nu kan ännu en spelare vara på väg bort.

Spanska AS skriver nämligen att det är föga troligt att Carlo Ancelotti har med 19-årige Nico Paz i sina planer inför den kommande säsongen. Detta öppnar i sin tur för att den argentinske ungdomslandslagsmannen kan lämna.

Vidare gör uppgifterna gällande att Paz är på jakt efter speltid och att han själv föredrar till nyuppflyttade Leganes. Faktum är att Paz representanter ska ha framfört detta till Leganes, men i dagsläget är en övergång inte i något konkret stadie då klubben har andra behov som behöver täckas först.

Annons

Nico Paz har under flera säsonger pekats ut som en av de mest lovade spelarna i Real Madrids ungdomsakademi och under den gångna säsongen svarade han bland annat för en fullträff i gruppspelet av Champions League. Hans nuvarande avtal sträcker sig till 2027.

Publicerad 2024-07-26 23:06

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto