Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Så mycket får Hammarby för Djukanovic

Sillybloggen
BK Häcken - Djurgårdens IF
BK Häcken
Djurgårdens IF
STREAMA IDAG 18:30
IF Elfsborg - IFK Norrköping
IF Elfsborg
IFK Norrköping
STREAMA IDAG 18:45
Kalmar FF - AIK
Kalmar FF
AIK
STREAMA PÅ LÖRDAG
IF Brommapojkarna - Mjällby AIF
IF Brommapojkarna
Mjällby AIF
STREAMA PÅ LÖRDAG
IF Elfsborg - Hammarby IF
IF Elfsborg
Hammarby IF
STREAMA PÅ SÖNDAG

Igår, söndag, meddelade Bajen att man slutförhandlar med en utländsk klubb om anfallaren Viktor Djukanovic. Enligt Expressen handlade det om den belgiska klubben Standard Liège – och det hela ska handla om ett lån med en köpoption.

Så, hur mycket pengar får Hammarby om köpoptionen utnyttjas och Djukanovic säljs?

Enligt Expressen ligger den belgiska klubbens option på mellan 45 och 50 miljoner kronor. Det har dock florerat uppgifter i belgisk press om att summan är lägre än så. Enligt bland andra Sud Info handlar det om cirka 29-35 miljoner svenska kronor.

Hammarbys sportchef Mikael Hjelmberg uttalade sig till Fotbollskanalen under gårdagen i samband med beskedet om den 20-årige strikern.

– Det har skrivits om honom (Djukanovic) i sex månader nu och han har varit aktuell för vartenda klubb i hela Europa, känns det som. Men vi har spelare som kan täcka upp på den positionen. Vi är väldigt nöjda med truppen, flera spelare har kommit in gratis och gjort det bra. Målsättningen har varit att banta truppen, bli rikare men fortfarande ha ett slagkraftigt lag. Och någonstans är vi på rätt väg på den resan, sa han till Fotbollskanalen.

Annons

15 mål på 43 matcher är Djukanovics målfacit i Bajen. Denna säsongen har det gått tyngre för strikern – som “bara” har mäktat med att göra två mål på tolv matcher. Dessutom har han varit bänkad i många matcher.

Hammarby ligger fyra i allsvenskan.

Publicerad 2024-07-29 09:13

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS