Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: PSG har skickat kontraktserbjudande till Alvarez

Sillybloggen

Julian Alvarez har spenderat de två senaste säsongerna i Manchester City. Men trots att den första tiden i England har inneburit bland annat två Premier League-titlar och en Champions League-titel är inte allt guld och gröna skogar för argentinaren.

Alvarez har nämligen vid flertalet tillfällen fått stå i skuggan av Erling Haaland, vilket bland annat har begränsat anfallarens speltid.

Tidigare har transferspecialisten Fabrizio Romano rapporterat om att 24-åringen är öppen för att lämna Manchester i jakt på mer speltid. Samtidigt har uppgifter gjort gällande att klubbar som Arsenal, Chelsea och PSG visar intresse för en sommartransfer.

Nu skriver också Foot Mercato att PSG har inlett förhandlingar kring en affär med Manchester City. Dessutom ska den franska storklubben ha skickat ett kontraktsförslag för att övertyga Alvarez själv om en flytt.

Annons

Man City har tidigare uppgetts vara negativt inställt till att sälja Alvarez. Foot Mercato skriver dock att klubben kan tänka sig att överväga ett bud på runt 80 miljoner euro, cirka 970 miljoner kronor.

Publicerad 2024-08-03 21:13

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS