Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: MLS-klubb ute efter Ioannis Pittas

Sillybloggen

Ioannis Pittas har sedan sin ankomst varit en nyckelspelare i AIK. Nio mål på 17 framträdanden i allsvenskan är hans facit denna säsongen.

Men det har spekulerats kring cypriotens framtid i “Gnaget” på senaste. Och nu uppges en utländsk klubb vilja värva honom.

Expressen skriver nämligen att en icke-nämnd klubb i MLS vill värva Pittas. Klubben ska, enligt tidningen, vara redo att lägga ett bud på den offensive pjäsen.

Man skriver vidare att de närmsta veckorna kommer avgöra 28-åringens framtid i AIK. Solna-klubben vill behålla spelaren, samtidigt som Thomas Berntsen har varit öppen med att man nobbat bud på Pittas.

Om MLS-uppgifterna skriver Thomas Berntsen följande till Fotbollskanalen:

“Jag har inte hört något alls”, skriver sportchefen i ett sms.

Annons

I början av sommaren uttalade sig Pittas till Fotbollskanalen om sin framtid i AIK.

– Jag skulle älska om mitt kontrakt förlängdes med fem år – men man vet aldrig. Om något händer får ni veta det snart. Vi får se, sa han till Fotbollskanalen, och fortsatte:

– När jag fattar ett beslut om min framtid väljer jag det som är bäst för mig. Jag är inte någon som bara tittar på pengarna. Självklart skulle jag vilja spela i en toppliga i Europa. Alla som får chansen att spela i en toppliga skulle ta den.

Pittas anslöt till AIK från Apollon Limassol för omkring ett år sedan. 20 mål på 33 matcher står han noterad för.

Publicerad 2024-08-06 11:04

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto