Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Lagerbielke har ratat MFF

Sillybloggen
BK Häcken - Djurgårdens IF
BK Häcken
Djurgårdens IF
STREAMA IDAG 18:30
IF Elfsborg - IFK Norrköping
IF Elfsborg
IFK Norrköping
STREAMA IDAG 18:45
Kalmar FF - AIK
Kalmar FF
AIK
STREAMA PÅ LÖRDAG
IF Brommapojkarna - Mjällby AIF
IF Brommapojkarna
Mjällby AIF
STREAMA PÅ LÖRDAG
IF Elfsborg - Hammarby IF
IF Elfsborg
Hammarby IF
STREAMA PÅ SÖNDAG
Malmö FF - BK Häcken
Malmö FF
BK Häcken
STREAMA PÅ SÖNDAG

Landslagsmeriterade Gustaf Lagerbielke, 24, lämnade för runt ett år sedan IF Elfsborg för Celtic, och fick till en början speltid, innan han hamnade i tränaren Brendan Rodgers frysbox. I vintras var mittbacken nära en flytt till Italien, men i slutändan blev han kvar i den skotska storklubben.

Nu uppger Expressen att Malmö FF ville värva Lagerbielke – efter försäljningen av Derek Cornelius till Marseille – men då valde mittbacken att tacka nej. Enligt tidningen vill Lagerbielke stanna utomlands, och i slutändan gjorde MFF klart med Colin Rösler från Mjällby AIF.

Vidare skriver Expressen att Lagerbielke har intresse från flera klubbar i engelska Championship gällande ett lån. Även toppklubbar i Skandinavien sägs ha koll på spelaren.

Tidigare har även Aftonbladet rapporterat om italienskt intresse för svensken. Främst har Lecce uppgetts vara intresserat, samtidigt som Genoa och Udinese också hävdats överväga att plocka in spelaren. Daily Record har också skrivit att Celtic är öppet för en försäljning.

Annons
Publicerad 2024-08-13 15:56

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS