Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

1:48
Nästa

Avbryt
Försök igen

Uppgifter: Lagerbielke på väg till Heerenveen

Sillybloggen

Landslagsmeriterade Gustaf Lagerbielke, 24, lämnade för runt ett år sedan IF Elfsborg för Celtic, och fick till en början speltid, innan han hamnade i tränaren Brendan Rodgers frysbox. I vintras var mittbacken nära en flytt till Italien, men i slutändan blev han kvar i den skotska storklubben.

Under årets säsongsstart ha Lagerbielke varit utanför Celtics samtliga matchtrupper, och under tisdagen uppger FussballTransfers-journalisten Dominik Schneider att mittbacken är på väg att gå på lån till nederländska Heerenveen, samtidigt som belgiska Mechelen också sägs vara intresserat. I dagsläget uppges inte något vara påskrivet, men klubbarna rapporteras förhandla.

I Heerenveen spelar sedan tidigare svenskarna Husein Ali, Simon Olsson och Danilo Al-Saed, medan Kerim Mrabti håller till i Mechelen.

Tidigare har även Expressen hävdat att Lagerbielke har intresse från flera klubbar i engelska Championship gällande ett lån, samtidigt som Aftonbladet har rapporterat om italienskt intresse för svensken. Främst har Lecce uppgetts vara intresserat, samtidigt som Genoa och Udinese också hävdats överväga att plocka in spelaren.

Annons

Lagerbielke har kontrakt med Celtic till 2028. Han är noterad för tio matcher med storklubben.

Publicerad 2024-08-20 11:19

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS