Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Fulham värvar Berge

Sillybloggen

I våras stod det klart att Burnley trillade ur Premier League. Men trots detta fanns det ljusglimtar från säsongen i den engelska högstaligan och en av dessa var norrmannen Sander Berge.

Mittfältaren var en given del av Vincent Kompanys centrala mittfält och efter säsongen har det ryktats om intresse från flera klubbar.

Tidigare har mycket pekat på att Manchester United gör en framstöt och uppgifter har bland annat gjort gällande att Manchester-klubben har fört en dialog kring Berge. Men på sistone har det mesta pekat på att det är Fulham som drar det längsta strået och nu verkar så också bli fallet.

Transferjournalisten Fabrizio Romano uppger nämligen att Sander Berge är helt klar för Fulham. Faktum är att Romano uppger att Berge redan har signerat ett femårigt avtal med sin nya klubb.

Annons

The Athletic har tidigare rapporterat om att prislappen landar på 20 miljoner pund (nära 270 miljoner kronor) i garanterad summa plus ytterligare fem miljoner pund (cirka 67 miljoner kronor) i potentiella bonusar.

Publicerad 2024-08-22 06:54

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto