Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Trippier vill lämna Newcastle

Sillybloggen

Högerbacken Kieran Trippier hade en tuff fjolårssäsong och ser ut att ha förlorat sin status. Nu söker han ett klubbyte.

The Athletic uppger att engelsmannen vill lämna Newcastle innan sommarens transferfönster stänger, för spel på annat håll. Enligt uppgifterna visar Everton intresse för 33-åringen.

Trippier satt 90 minuter på bänken i Newcastles premiär i Premier League i helgen som gick, och han har också blivit av med lagkaptensbindeln. Han verkar därmed inte längre vara en central del av klubbens planer framåt – vilket han värvades för att vara.

Det är därför den landslagsmeriterade högerbacken har beslutat sig för att gå vidare i karriären. I sin klubbjakt påstås han prioritera alternativ där han kan få spela regelbundet.

Annons

Trippier kom till Newcastle från Atlético Madrid i januari 2022 och har ett år kvar på sitt kontrakt. Totalt har det blivit fyra mål och 21 assist på 92 tävlingsmatcher för “The Magpies”.

Publicerad 2024-08-22 16:12

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto