Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Napoli har budat på McTominay

Sillybloggen
Genoa - Bologna
Genoa
Bologna
STREAMA PÅ LÖRDAG
Como - Parma
Como
Parma
STREAMA PÅ LÖRDAG
Milan - Udinese
Milan
Udinese
STREAMA PÅ LÖRDAG
Juventus - Lazio
Juventus
Lazio
STREAMA PÅ LÖRDAG

För knappt två veckor sedan uppgav den italienska tidningen Corriere dello Sport att Scott McTominay är överens med Napoli om villkoren för ett kontrakt. Men tidningen hade också uppgifter om att Napoli inte hade råd att möta Uniteds prislapp på 30 miljoner euro, runt 350 miljoner kronor – om inte stjärnan Victor Osimhen säljs i sommar.

Sedan dess har Fulham rapporterats visa intresse för 27-åringen. Sky Sports rapporterade i början av veckan att “The Cottagers” var i nya samtal med United. Ett bud väntades – om samtalen gick åt rätt håll.

Nu kommer den italienske journalisten Gianluca Di Marzio med nya uppgifter.

Han skriver att Napoli nu har lagt ett bud på McTominay. Budet uppges ligga på 25 miljoner euro, omkring 285 miljoner svenska kronor – men Manchester United håller hårt i skotten då man vill ha mer stålar för att släppa honom.

Men det kan alltjämt bli en flytt till Neapel för 27-årige McTominay. Transferjournalisten Alfredo Pedulla rapporterade nyligen att han de facto vill till Serie A och Napoli. Samtidigt skrev han att intresset var besvarat från Napolis tränare Antonio Conte – och att klubben prioriterar att ro affären i hamn innan transferfönstret stänger.

Annons

McTominay sitter på ett utgående avtal, och har genom åren gjort 29 mål och åtta assist på 254 matcher med Man United. 

Publicerad 2024-08-24 14:23

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS