Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Sky: Chelsea sneglar på Jadon Sancho

Sillybloggen

Jadon Sancho, 24, är alltjämt kvar i Manchester United. Det har dock inte saknats flyttrykten på senaste – då diverse storklubbar har rapporterats visa intresse för honom.

För knappt två veckor sedan kom sajten Fussball News – som inte är en av de tunga aktörerna när det gäller sillyjournalistik – med uppgifter som gjorde gällande att Chelsea var ute efter Sancho. Juventus har även uppgetts vara med i dragkampen.

Nu kommer Sky Sports med liknande uppgifter.

Men skriver att Chelsea nu kan göra en framstöt för att värva 24-åringen. Enligt Sky utforskar “The Blues” möjligheten att göra en eventuell bytesaffär med Manchester United. Vilka spelare Londonklubben kan tänka sig skeppa till Old Trafford framgår dock inte av Sky Sports. Men The Telegraph har skrivit att ingen mindre än Raheem Sterling, som sägs vilja lämna Chelsea, kan inkluderas i bytesaffären.

Annons

Sancho var inte med i Manchester Uniteds matchtrupp mot Brighton i helgen, samtidigt som United rapporteras vilja bli av med honom. Uppgifter har tidigare gjort gällande att prislappen ligger på cirka 40 miljoner euro, alltså omkring 460 miljoner kronor.

Jadon Sancho sitter på ett kontrakt med Manchester United som sträcker sig till 2026. Förra säsongen var han utlånad till Borussia Dortmund.

24-åringen står totalt noterad för 83 matcher i United-tröjan.

Publicerad 2024-08-26 06:56

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto