Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Sky: Bayern överens med Al-Hilal om Coman

Sillybloggen

Bayern München-stjärnan Kingsley Coman, 28, har under senaste tiden kopplats ihop med en flytt, däribland till Arsenal och Barcelona.

Nu kommer nya uppgifter från tyska Sky om att Bayern och saudiska Al-Hilal har kommit överens om en övergångssumma. Däremot uppges fortsatt Coman behöva acceptera en övergång.

Franska tidningen L’Equipe har samtidigt uppgifter om att Coman vill avvakta till det europeiska transferfönstret stänger, då Arsenal och Liverpool också rapporteras vara intresserade, men uppges ha svårt att matcha den saudiska klubbens bud. Premier League-transferfönstret stänger på fredag, medan det saudiska fönstret stänger den 2 september.

28-åringen har i grunden kontrakt med Bayern till 2027. Han anslöt från Juventus under 2015, först på lån i två år och sedan permanent. Totalt sett är han noterad för 64 mål och 66 assist på 296 matcher med den tyska storklubben.

Annons
Publicerad 2024-08-28 08:29

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto