Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Romano: Affären har spruckit - Broja tillbaka i Chelsea

Sillybloggen

Armando Broja sades vara klar för Premier League-nykomlingen Ipswich Town.

I förra veckan rapporterades nämligen “The Blues” vara överens med Ipswich om ett säsongslångt lån av den 22-årige forwarden. Klubbarna hade enats om villkoren och avtalet skulle innehålla en köpoption på drygt 30 miljoner pund (knappt 400 miljoner kronor), som blev tvingande om “The Tractor Boys” höll sig kvar i den engelska läkarundersökningen.

Broja väntades genomgå den obligatoriska läkarundersökningen och skriva på för Premier League-nykomlingen. Men något har hänt.

Transferspecialisten Fabrizio Romano skriver nämligen att affären har spruckit – Armando Broja är tillbaka i Chelsea. Uppgifterna backas även upp av transferjournalisten Ben Jacobs.

Annons

Vad som har hänt är dock höljt i dunkel. Det återstår att se om Broja stannar i Chelsea, eller om någon annan klubb tar tillfället i akt och värvar honom innan transferfönstret stänger.

22-åringen kom till Chelseas A-lag 2020 efter elva år i klubbens juniorlag. Han är noterad för tre mål och två assist på 38 matcher i den blåa tröjan. De senaste säsongerna har den albanske landslagsstrikern varit utlånad till Fulham, Southampton och Vitesse.

Publicerad 2024-08-29 18:04

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto