Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Plymouth Argyle nära Rami Al Hajj

Sillybloggen

Falkenberg-fostrade Rami Al Hajj. 22, lämnade Heerenveen för danska Odense BK som bosman sommaren 2023. Han har sedan dess stått för tre mål och sex assist på 29 framträdanden i den danska högstaligan. Detta räckte dock inte för ett säkrat kontrakt – utan Odense ramlade ur finrummet i våras.

Men Al Hajjs framfart verkar ha dragit till sig intresse. Från engelskt håll.

Tipsbladet skriver nämligen att svensken är på väg bort från Odense – för att spela i Championship-gänget Plymouth Argyle. Klubbarna är, enligt tidningen, överens om en prislapp på omkring 11 miljoner svenska kronor. Allt som återstår är att man ska komma överens om de personliga villkoren. Men han väntas flyga till England under fredagen för att genomgå den obligatoriska läkarundersökningen.

Den engelska ikonen Wayne Rooney basar över Plymouth Argyle – och under de senaste dagarna har även Elfsborg-spelaren Michael Baidoo ryktats dit.

Annons

Plymouth Argyle ligger på 21:a plats i Championship efter tre spelade omgångar.

Rami Al Hajj står noterad för åtta matcher i Sveriges U21-landslag. I vintras kallades han in till A-landslagets januariturné.

Publicerad 2024-08-29 23:08

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto