Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Chelsea och Ipswich har återupptagit Broja-samtal

Sillybloggen

Armando Brojas vara eller icke vara i Chelsea har varit en följetong under sommaren.

Det mesta har talat för att den albanske landslagsmannen skulle bli klar för Premier League-nykomlingen Ipswich och förra veckan gjorde uppgifter gällande att klubbarna hade enats om ett låneavtal som skulle innehålla en köpoption på drygt 30 miljoner pund (knappt 400 miljoner kronor), som blev tvingande om Ipswich höll sig kvar i den engelska högstaligan.

Under torsdagen rapporterade dock Fabrizio Romano att flytten hade spruckit när det egentligen endast var läkarundersökningen som återstod. Men under deadline day har en ny vändning skett.

Romano skriver då nämligen att Chelsea och Ipswich har återupptagit samtalen med varandra. Dessa samtal säga vara långt gångna och enligt uppgifterna kan en affär mycket väl återaktiveras under fönstrets avslutande timmar.

Annons

Sky kommer med liknande uppgifter och skriver samtidigt att det för närvarande förhandlas om hur stor köpoptionen ska vara.

Publicerad 2024-08-30 19:18

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto