Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Manchester United har tagit kontakt kring Chukwuemeka-övergång

Sillybloggen

Sky Sports rapporterade tidigare under fredagens Deadline Day att Chelsea och Manchester United är nära att nå en överenskommelse kring en övergång som tar Jadon Sancho till Londonklubben. Spelaren ska ha gett grönt ljus för övergången och parterna jobbar in i det sista för att få övergången att bli av.

Senare under fredagen kommer Sky Sports med nya uppgifter kring förhandlingarna. Nämligen att Manchester United i samband med förhandlingarna gjort en framstöt för att värva talangen Carney Chukwuemeka, 20, från Chelsea i motsatt riktning.

Klubbarna ska ha diskuterat Chukwuemeka både som del av Sancho-affären och som en separat övergång under veckans gång, men enligt uppgifter till The Guardian har man än så länge inte gjort några framsteg för att affären ska vara nära att bli av.

Det återstår därmed att se i fall United lyckas ro hem 20-åringen under transferfönstrets sista timmar. Chukwuemeka själv söker, enligt The Guardian, regelbunden speltid – något han inte fått i Chelsea sedan han anslöt från Aston Villa 2022.

Annons
Publicerad 2024-08-30 15:37

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto