Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Klart: Mata signerar för Western Sydney Wanderers

Sillybloggen

Den spanske mittfältaren Juan Mata har en lång och framgångsrik karriär bakom sig. Efter att ha lämnat Manchester United 2022 har Mata haft sejourer i Galatasaray och senast Vissel Kobe. I den sistnämnda japanska klubben blev dock enbart en match för spanjoren när Kobe vann den inhemska ligan. Sedan den 1 februari i år är Mata klubblös.

Nu har 36-åringen skrivit på för australiensiska Western Sydney Wanderers. Klubben offentliggör nyförvärvet på sin hemsida med bilder på spanjoren i klubbens rödsvarta ställ.

– Jag ser verkligen fram emot att spela för Western Sydney Wanderers. Jag är tacksam och glad för att få chansen att vinna ännu en titel i ett nytt land, säger Mata till klubbens hemsida.

Western Sydney Wanderers är den enda australiensiska klubb som vunnit asiatiska Champions League och har även tre titlar i inhemska A-League.

Juan Mata har ett digert prisskåp som inkluderar VM- och EM-guld. Champions- och Europa League-triumfer samt inhemska cup- och ligaguld i Spanien, England, Turkiet och Japan.

Annons

Den australiensiska ligan drar igång den 19 oktober.

Publicerad 2024-09-05 13:00

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto